HERMETIC-Pumpen GmbH

Firma HERMETIC Pumpen GmbH ocupă o poziție importantă la nivel mondial în domeniul pompelor etanșe.

Gama de pompe HERMETIC printre care pompe cu motor incapsulat, pompe cu cuplaj magnetic, pompe de vid, conține, pe lângă modelele standard, o multitudine de modele și variante speciale pentru aplicașiile specifice ale clienților.

Domeniul de utilizare al pompelor HERMETIC merge de la temperaturi de fluid de –160 °C până la +450 °C, la presiuni de sistem de până la 120 MPa și puteri între 1 kW până la 670 kW. Până acum peste 200.000 de pompe HERMETIC au fost utilizate peste tot în lume pentru cele mai dificile condiții de transport.

Serviciul nostru de asistență a clienților include punerea în funcțiune, modificarea și inspectarea, serviciul de piese de schimb și o linie telefonice 24 h pentru urgențe.

Producția este localizată în Gundelfingen (Germania), în apropiere de Freiburg. Prezența pe piață internațională este asigurată de lanțul de distribuție și reprezentanțele în peste 50 de țări. Cu firma HERMETIC-Pumps Inc. SUA, clienții noștri au la dispoziție un centru de service propriu în America de Nord. Piețele în curs de dezvoltare din Asia și Zona Pacificului sunt deservite de fabrica noastră din China.

Branșele noastre:

Chimie / Petrol & Gaze / Tehnică de frig / Energie

Produsele noastre:

Pompe centrifugale ermetice


Pompe și sisteme de vid


Pompe cu piston plonjor rotativ


Echipamente de monitorizare


DSC06119_rgb_smallCAMT-52_6_rgb_smallIMG_0891_rgb_small