KRAL AG

KRAL AG este un producător internațional de pompe cu piston plonjor de calitate superioară, debitmetre și instalații.

Pompele KRAL asigură cantități mari de transport în spații reduse chiar și la diferențe mari de presiune.

KRAL Volumeter® sunt debitmetre robuste pentru lichide ce asigură precizie de laborator chiar și în condiții industriale.

Soluțiile KRAL asigură succesul clienților noștri în domeniul acestora de activitate și asigură cțștigul maxim al clienților.

În strânsă colaborare cu clientul analizăm întreaga instalație și situația strategică. Astfel, pe lângă produsele de catalog ale KRAL apar și soluții unice specifice clienților.

KRAL este o companie condusă de proprietar cu tradiție.

Branșele noastre:

Marin / Energetic / Petrol & Gaze / Chimie / Construcția de mașini

Produsele noastre

Pompe elicoidale KRAL

Fiabilitatea și durata de viață demonstrează calitatea pompei elicoidale KRAL. O tratare specială a suprafețșei garantează o uzură redusă. Datorită selecției optime de materiale se asigură o siguranță crescută la funcționare. Fiecare pompă elicoidală este controlată înainte de livrare pe propriul banc de testare.

Pompele elicoidale KRAL există din 1950. Procesele noastre de lucru, de la consiliere la livrare, au fost stabilite pe baza experiențelor. Sistemul certificat de management al calității conform EN ISO 9001:2008 garantează calitate maximă. KRAL proiectează și produce în mod independent toate pompele elicoidale.


Debitmetru KRAL pentru măsurarea debitului

Debitmetrele noastre reunesc caracteristicile robustețe și precizie care altfel se exclud reciproc. De peste 25 de ani produsele noastre au îndeplinit o multitudine de cerințe ale clienților. Aceste calități asigură o siguranță suplimentară pentru decizia dumneavoastră. Debitmetrele KRAL măsoară lichide. Spectrul amplu de utilizare merge de la medii cu vâscozitate redusă precum benzina, accizii și leșiile și până șa lichide cu vâscozitate mare precum vopselurile și bitumul.


Construcția de instalații KRAL

KRAL este recunoscut pentru calitate ca producător de pompe și debitmetre. De-a lungul anilor aplicațiile au devenit din ce în ce mai complicate. Procesele de rafinare au fost optimizate și reglementările legislative s-au înăsprit, pentru a utiliza cât mai eficient și mai ecologic resursa petrolieră. În special în domeniile dificile precum pomparea și măsurarea uleiurilor grele sau a combustibililor cu conținut redus de sulf, KRAL AG are o experiență vastă. Aceste cunoștințe se vede în proiectarea propriilor produse și operarea acestora în instalațiile clienților.

KRAL Services

Cu KRAL ați ales un partener bun. Chiar și după achiziție vă stă la dispoziție o echipă de service rapidă și de încredere. În orice moment și oriunde pe glob.